12/22/2010
ÄNNU EN UNDERBAR FRUKOST
Mötte upp Raquel i morse igen för en frukost på vårt favoritstället, Le Pain Quotidien, i Kamyon. Det ligger på andra våningen, är ganska så mysigt - men den största anledningen till varför vi går dit är den belgiska chokladen som man brer på sitt organiska bröd. Min favorit är Blondie, som innehåller vit belgisk choklad och Raquel's är Brunette som innehåller nötter blandat med choklad. Så jäkla gott - och onyttigt. Men ibland måste man få njuta av livet. Köpte dessutom en burk Blondie igår, för 14.5TL, någon i Sverige skall få en god jul :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Oj, det där Blondie låter ju verkligen gott! Och burken var inte heller dyr! Jag har år ut och år in gått och varit avundsjuk på Ahmet som brukar äta choklad på smörgåsen ibland - all bredbar choklad som säljs i butikerna innehåller ju nötter (som jag är allergisk mot)! :( En gång så hittade vi en burk Nesquik-choklad inne på Bim, som, hör och häpna, inte innehöll nötter och då fick jag prova på det! Men tyvärr så har vi aldrig hittat nötfri choklad efter det... :(
ReplyDeleteDit får du definitivt ta mig då jag kommer tillbaks till Istanbul!!!
Laura: Den är grymt god - lite för god. Det är så att man sitter och brer på så mycket Blondie att brödet inte syns efter ett tag :-P Jag tar dig väldigt gärna dit när du kommer. Hojta bara till så skall vi nog kunna gå och skaffa oss en frukost-tradition :)
ReplyDeleteStora kramar